13 Aralık 2011 Salı

Chiara Mastroianni

Chiara Mastroianni efsanevi Fransız oyuncu Catherine Deneuve ve İtalyan stil aktör Marcello Mastroianni'nin kızıdır. Bu Fransız ve İtalyan oyuncunun yolu 1970 yılının sonbaharında yönetmen Roman Polonski'nin Paris'teki evinde bir yemek sırasında kesişti.
1972'nin Mayısında kızları Chiara Paris'te dünyaya geldi. Çift birkaç yıl sonrada yollarını ayırdı. Chiara'da annesi ve babası gibi oyunculuğu seçti . Sinema ile henüz yedi yaşındayken tanişmıştı. Chiara, Claude Lelouch, Arnaud Desplechin, Xavier Beauvois gibi bir çok ünlü yönetmen ile çalıştı.
Aslında benim asıl ilğilendiğim yönü oyunculuğunun yanı sıra sade ama bir o kadarda kendine güvenli duruşu  stili ve tartışmasız karizması.

Chiara Mastroianni is the daughter of  legendery French actress Catherine Deneuve and stylish Italian actor Marcello Mastroianni. This French beauty and Italian handsome actor met during a dinner party at the apartment of Roman Polanski in Paris in 1970.
In 1972 Chiara was born in Paris. After a few couple of years the couple split up. Chiara became an actress like her parents. Actually she met cinema very young, at the age of seven. She worked with very  famous French directors like Claude Lelouch, Arnaud Desplechin, Xavier Beauvois...
In fact, what interests me more in her is her style ,  her confident attitude and her carism.

Catherine Deneuve ve Marcello Mastroianni güney Fransa sahillerinde (1971).  Catherine Deneuve and Marcello Mastroianni in the south of France(1971)







Catherine  ve Marcello Chiara ile beraber Paris sokaklarında(1972). Catherine and Marcello at he streets of Paris with their daughter Chiara(1972)




Chiara Mastroianni









Chiara Mastroianni gerçekten siyahı ve beyazı çok seviyor. Öyle sürekli saçlarıyla, dudaklarıyla, yüzünün şekliyle oynayanlardan değil. Sanırım
 karizmatik ifadesini de bu şekilde koruyor. Doğallıktan yana. fazla makyajı sevmiyor sanırım estetik operasyonlarıda... Stil sahibi kısaca.

Chiara Mastroianni definitely loves black and white colour. She is not a type that constantly changes her hair and face. I believe that she keeps her carism with her natural and plain look. She has her own style which makes her different.


Chiara Cannes'de Van Cleef & Arpels bilekliği ile.
Chiara at Cannes film festval carrying Van Cleef & Arpels bracelet.







Chiara Cannes'da beyazı tercih etmiş. bu kadar sadelik aslında bir okadar da iddalı olmaktır bence...

Chiara prefered white at the Cannes film festival. In my opinion simplicity is a kind of challenge...






Chiara annesi Catherine Deneuve ile... 
Chiara is with her mother Catherine Deneuve...



Chiara ve Catherine Deneuve Mayıs 2011'de Elle dergisi için objektiflerin karşısındaydı.

Chiara and Catherine Deneuve were photographed by Elle in May 2011.



Chiara Madame Figaro'da.
Chiara is at Madame Figaro.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder